Снимка: Harper's Bazaar

Ако на някоя актриса ѝ отива да бъде принцеса, то това е Никол Кидман. Със своята бяла кожа, рижи коси и фино носле, дамата излъчва аристократизъм и класа. Неслучайно точно тя е избрана да влезе в образа на принцесата на Монако Грейс Кели в лентата „Grace of Monaco". И преди да започнете да фантазирате как ще бъде представена тя, декемврийският брой на австралийското Harper's Bazaar дава някаква представа в тази насока.

С прибрани във висок кок коси, подчертани котешки очи и разкошна дантелена рокля на Armani, Никол позира за корицата на медията. 46-годишната звезда застава пред обектива на Джеймс Уайт.

В списанието Кидман споделя отново колко е щастлива със съпруга си Кийт Ърбан, за когото се омъжи през 2006 г. Актрисата бързо се откъсна от светския живот и се премести в имение в Тенеси, където е далеч от градския шум.

„Живеех във фермата, правех йога, засаждах растения и бях безкрайно щастлива. С Кийт просто се обичахме и се наслаждавахме на живота в рамките на година", споделя Никол за времето, в което се откъсна от Холивуд.

Наскоро в интервю пред Vanity Fair актрисата разкри, че Кийт е любовта на живота ѝ, а не бившият ѝ Том Круз. Макар да е омъжена от 7 години, дамата признава, че страстта между нея и любимия ѝ не намалява. А самият Ърбън дори разкри, че двамата често си пращат еротични съобщения по телефона, т.нар. секстинг. „Пращаме си по някое от тези готините съобщения... Да, секстинг...сега вече се изчервих", каза кънтри певецът в шоуто на Елън Дедженеръс.

И докато Никол цъфти от любов в прегръдките на настоящия си съпруг, от когото има две деца, бившият ѝ Том е на прага на жестока съдебна битка. Наскоро той започна да съди издателство за клевета. Две от списанията на медийна компания пуснаха материали, че той е безхаберен баща и не гледа детето си от Кейти Холмс. Обиденият Крус сега ги съди за 50 млн. долара. A милата и щедра Никол утешава екссъпругата му по телефона.

Изглежда Кейти и Никол са станали дружки и често се чуват. „Те не коментират някакви интимни теми, а си говорят за децата и какво се случва в живота им", каза източник пред сп. National Enquirer.

Вижте кадрите с очарователната Никол в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase