Снимка: сп. Vogue

Когато някоя модна или козметична марка има нужда от реклама, тя се обръща към Жизел. И не защото дамата е „най-красивата" и „най-сексапилната" на света, а защото камерата я обича и в нея има нещо толкова женствено и завладяващо, че човек не може да откъсне поглед. Може да я сравняваме с десетки нейни колежки и да обсъждаме коя е по-красива, безспорно мисис Бюндхен е топ модел, изключително ценен в модния свят.

Това се вижда не само от постоянните ѝ ангажименти и безброй фотосесии, а и от появата ѝ на кориците на Vogue - списанието определено за ултимативната модна Библия. А Жизел има десетки такива (за сравнение сексбомби от модния бранш като Ирина Шейк и Кейт Ъптън могат да се похвалят само с по една корица и то едва от тази година). През ноември френският вариант на изданието направи една от най-забележителните си корици именно с Жизел. В броя гл. редактор на списанието Емануел Алт казва:

„Този месец парижкият Vogue се фокусира върху трансформиращата сила на красотата, като ние ще изследваме дори най-малката промяна във визията – като поставяне на гланц, блясък на клепачите или освежаване на кожата". С тези думи не е изненадваща натуралната визия на Жизел, която позира пред дуото Инес и Винууд само по бели чорапки и кецове.

Гледайки стегнатото тяло на 33-годишната Бюндхен, човек не би познал, че е майка на две деца, ако не знае този факт. А един поглед към разкошните, женствени рокли, които представя, може да ни пренесе в балната зала на изискано събитие, където пищните поли, широките ръкави, дантелата и коприната са почти закон.

Вижте една от най-впечатляващите фотосесии на Жизел в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase