Брад Пит, Снимка: Getty Images
fallback

Актьорът Брад Пит се е отказал от хигиенизирането със сапун и ще мине на алтернативни методи за почистване. Звездата вече се мие с комбинация от лимони, вода и ябълков оцет, като според него това е по-добре за околната среда.

„Брад сподели, че е чел за токсините в сапуна, особено в антибактериалния, и смята, че използването му, както и средствата против изпотяване, са не само лоши за околната среда, но и подпомагат стареенето", разкри източник, цитиран от Female First.

Този ход обаче никак не се нравел на половинката му Анджелина Джоли и шестте им деца. Близки до актьора издават, че семейството му го оприличава на „овчарка" заради миризмата му, а децата дори започнали да го наричат „смърдящ татко".

„Анджи се съгласи да му се смеят и да го наричат така, само докато той е далече от тях", добави друг източник. В момента Пит е в Лондон, където снима лентата „Fury" ("Ярост"), докато Джоли режисира втория си филм „Unbroken" в Австралия.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Tihomir1488

преди 10 години

Правилно е постъпил актьора . Слонските фекалии къде къде са по - полезни и еко. След една средна нужда на слона , той ще се къпе поне 2 дни и ще се чувства като Тарзан в Холивуд !

19

Фарфалей

преди 10 години

Хич, не ги мислете тях, там медицината и козметиката са толкова напред, че няма какво да ги одумваме, ама и с пари разполага:))), вижте го - на 50 години е, 51-вата кара, ако не греша!

18

Сандо

преди 10 години

аман от хипари

fallback