Снимка: сп. Vogue
fallback

Няма човек, който да не е чувал за руската красавица Ирина Шейк, тя не само е един от най-горещите модели в момента, но е и гадже на футболната звезда Кристиано Роналдо. И макар чаровната хубавица да е име в модния свят, до този момент тя не е успявала да се „приземи" на корицата на модната Библия Vogue. Ето, че този момент настъпи и тя засне своята първа корица за медията за ноемврийския брой на испанското издание.

Руската прелест позира в стилна фотосесия, облечена в рокли, панталони и палто от новата колекция на Gucci. Снимките са дело на фотографа Джиампаоло Сгура, а мястото е остров Ибиса. В интервюто към медията Шейк говори с много любов и топлина за своята половинка и за плановете си за голямо семейство... вероятно с него.

Вижте и какво казва за:

За гаджето си Кристиано Роналдо: Заедно сме повече от три години и аз се наслаждавам напълно на връзката ни. Той много ме подкрепя. Винаги е до мен и знае как да ме направи щастлива. Разбира ме напълно и уважава работата ми, което за мен е много важно. Обожавам професията си и пътувам постоянно, така че е важно партньорът ми да ме разбира и да ме подкрепя в работата.

Понякога съм много изискваща личност и Кристиано винаги е търпелив с мен. Така че аз се опитвам да го подкрепям по най-добрия начин, когато се нуждае от това.

За бъдещето си: Като всяка друга жена искам да имам деца, семейство и много животни. Но не може да планираш тези неща. Правилното време идва неочаквано.

Снимките на Ирина вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

о23

преди 10 години

Абе злобар, Кристиано е супер футболист и човек, а ти такова гадже като неговото ще гледаш само по кориците на списнията ...

fallback