Снимка: Reuters
fallback

Холивудската легенда Клинт Истууд е напът да остане ерген на преклонна възраст. Съпругата му Дина подаде молба за развод през септември, но през последните седмици по всичко личеше, че двамата са изгладили отношенията си.

Дори се появиха съобщения, че двойката няма никакво намерение да се разделя. Половинката на актьора дори изтегли документите, с които искаше да започне процедура по раздяла.

Тази седмица обаче Дина отново е поискала официално да се разведе с Клинт, като причината е констатирани непреодолими различия, съобщава TMZ.

Тя иска пълно попечителство над 16-годишната им дъщеря Морган, издръжка и за двете, както и режисьорът и актьор да поеме всички съдебни такси.

Клин и Дина Истууд се ожениха през 1996 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

а

преди 10 години

ми тая *** нали точно за това се е омъжила за тоя старец точно с тази цел та да му вземе колкото е възможно повече от парите ,като го гледам е около 80г та и когато се е женил не е бил кои знае какъв еб.ч, а дали и за детето някои не му е помогнал, ама като искат да се прават на интересни старците пред камерите ще си плащат лошо нема, пари имат

4

Анонимен

преди 10 години

най- добре дедо Клинт да извади пищова от филма за мръсния хари и да изиграе епизодът с "ние ги хващаме, те ги пускат", явно с тая няма управия

3

БГ Съдия

преди 10 години

Измислила е нещо.

fallback