Снимка: Cheryl Cole 2014 Official Calendar

От години Черил Коул радва феновете си със свой календар. За всеки месец дамата позира в секси стойки и с оскъдно облекло и 2014 не прави изключение. Кадрите от новия календар на певицата вече са налице и дори на един два се загатва огромната татуировка на дупето ѝ, която стана повод за сериозни коментари.

Коул позира по бански, по кожено бюстие и къси панталонки, по ботуши и палто, къси блузки, вързани над пъпа, по бельо, жартиери, мрежести рокли и блузи и въобще всичко, което може да събуди либидото. Дамата подчертава божествените извивки на тялото си и демонстрира бронзов загар.

Малко след като си направи огромната татуировка на рози, обхващащи дупето и долната част на гърба ѝ, започнаха спекулации, че рисунката е прекалено груба и ще отнеме от нежното излъчване на британската певица. Но съдейки по снимките, с рози или без, Черил си е все така ефирна, женствена и много секси.

От кадрите се вижда, че определено е почитателка на розите, защото и друга нейна татуировка на дясното ѝ бедро представлява роза с бодли.

Наскоро Коул се раздели с гаджето си – танцьора Тре Холоуей, ала имайки предвид как изглежда, едва ли дълго време ще бъде сама. Тре беше първото ѝ сериозно гадже след развода ѝ с неверника Ашли Коул и изглеждаше сякаш дамата най-накрая е преодоляла краха на брака си с него, който дълбоко я нарани.

Черил призна, че с Тре са останали приятели и че причината за раздялата им е натовареният им график. 30-годишната хубавица се е посветила на кариерата си, като за имиджа си се е постарала доста сериозно с кадрите, които може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase