Снимка: сп.Flaunt

Даниел Радклиф отдавна вече не е момченцето с очилата, което всички помним от „Хари Потър“. Днес 24-годишният актьор е готов за много по-сериозни филмови роли и проекти. Точно такъв е последният филм, в който Даниел играе главна роля.

Този месец е световната премиера на „Kill Your Darlings“, в който Радклиф играе не кой да е, а американския поет Алън Гинсбърг – икона на хипи поколението на 20-ти век.

По тази причина списание Flaunt покани Даниел за корица на своя ноемврийски брой. Най-интересното обаче е, че фотосесията с актьора не е поредната портретна колекция с кадри на известна личност. Някои от снимките са претърпели обработка, за да добият странен и интригуващ вид. Фотограф е Адам Уайтхеад, а стилист Стивън Уестгарт.

Особен акцент е поставен върху лицето на актьора, което в част от кадрите е отделено от главата или пък нарязано на парчета като пъзел.

Всички снимки отразяват замислената и меланхолична страна на Даниел. Преобладаващите цветове са тъмни, макар че явно зеленото също е на мода в мъжкия гардероб.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте отблизо Даниел Радклиф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase