Ронан и Миа; Снимка: Getty Images
fallback

В началото на октомври Миа Фароу пусна бомба в медиите, разкривайки отдавна пазена тайна пред списание Vanity Fair. Актрисата каза, че синът ѝ Ронан Фароу е "може би" син на Франк Синатра, а не на Уди Алън, както се смяташе досега.

На 25-годишния млад политически активист (от екипа на Хилари Клинтън) никога не е правен ДНК-тест, но със сигурност между него и Синатра има забележителна прилика.

68-годишната Миа споделя, че Франк е бил голямата любов на нейния живот и че тя е продължавала да спи с него дълго време след развода им (и по време на брака си с Алън).

Последната съпруга на Синатра нарече това твърдение „лъжа", но голямата дъщеря на култовия певец - Нанси Синатра каза: „Ронан е част от нас и ние сме благословени да го имаме в нашия живот".

Франк почина през 1998 г. на възраст от 82 години и не е оставил нищо в наследство на Ронан, който е роден в края на 87-а. Тоест Синатра е бил на 72 години, когато младият мъж е бил заченат, което е напълно възможно.

В галерията на Tialoto.bg можете да видите и другите знаменитости, които са станали родители, без ни най-малко да очакват. Впоследствие някои от тях припознаха извънбрачните си деца и дори се сближиха с тях, но други никога не си направиха този труд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Сериен

преди 10 години

Kill da bitchizzz!

fallback