Снимка: Reuters
fallback

Ащън Къчър оглави класацията на най-високоплатените актьори в американските телевизионни канали на сп. Forbes. От юни миналата година до юни тази година той е попълнил банковите си сметки с 24 милиона долара. Основните му приходи са свързани със сериала "Двама мъже и половина", където замени прочулия се с изцепките си Чарли Шийн.

На второ място в подреждането е неговият партньр от комедийната поредица - 48-годишният Джон Крайър. За година той е заработил 21 милиона долара.

Трети пък е Рей Романо с 16 милиона долара, познат у нас с главната роля във "Всички обичат Реймънд", който се излъчва по Си Би Ес от 1996 до 2005 година. От сп. Forbes отбелязват, че актьорът продължава да получава добри пари от поредицата от повторенията на епизодите, съобщава БТА.

Четвъртото място си поделят Нийл Патрик Харис, звезда от сериала "Как се запознах с майка ви", и Марк Хармън от "Военни престъпления", които са заработили по 15 милиона долара.

Пети пък е Патрик Демпси от също познат сериал у нас - "Анатомията на Грей". Той е забогатял с 13 милиона долара за година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Калина

преди 10 години

До РайнаАз мисля, че по-скоро той и направи реклама отколкото обратното ;д Все едно да кажеш, че Калиста Флокхарт е известна благодарение на връзката си с Харисън Форд, а не от сериала "Али Макбийл", познат на милиони зрители по целия свят!

16

Анонимен

преди 10 години

И аз подкрепям Кисинджър. Крайър е невероятен, всъщност той прави шоуто.

15

Анонимен

преди 10 години

Зорлем изгледах първия епизод от новите, с Ащън Къчър и повече не повторих... Бозав акрьор, бозав сериал. Докато старите епизоди с Чарли си ги гледам повторно от време на време все още. Чарли Шийн като личност е пич и ярък характер, предаваше го и на сериала. Вярно, че то и детето преди години беше забавно сладурче, а сега е станал доста противен акселерат... С две думи, загубиха ме като зрител, сигурно са загубили и много други. Ще го избутат още 1 сезон на "стара слава" и ще го спрат.

fallback