Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер поддържал форма и мускулатура не с тежки тренировки във фитнес салон, а със секс. Креватните упражнения били повече от изтощителни и били по пет път на ден, твърди неговият екранен партньор от "Истински лъжи" Том Арнолд пред в. "Дейли стар".

66-годишния екшън герой, който се раздели със съпругата си Мария Шрайвър през 2011 година след 25-годишен брак, имал богат избор на сексуални партньорки.

"Арни е истинска сексуална фурия. Посещават го непрекъснато жени и той не живее самотно. Шварци смята секса за част от фитнеса и го прави по пет пъти на ден. Това никак не е малко, но тези упражнения го поддържат във върхова форма", казва Том пред изданието.

Шварценегер, за когото се говори, че има връзка с терапевтката Хедър Милиган, разполагал с истински харем. Но компания му правели и група добре сложени красавци, които тренирали полуголи на ливадата пред дома му в Лос Анджелис.

"Сцената е доста смахната. Когато отбиеш пред къщата на Арни, започват да офейкват мъжкари по бельо. Той си живее като истински цар!", завижда му още Том Арнолд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase