Снимка: сп. New You

Майката на Ким Кардашиян е напът да открадне славата на дъщеря си. Крис Дженър все по-често се появява в медиите, а вече превзе и кориците на списанията. Горещата тема около 57-годишната брюнетка е свързана с раздялата със съпруга ѝ Брус Дженър, която тя обяви миналата седмица.

И тъй като Крис е в нов етап от живота си, съвсем логично се появява на корицата на сп. New You (Новата ти). Дженър позира в красива дантелена черна рокля и стилни костюми. И макар да преживява тежък момент от живота си, тя изглежда позитивна и усмихната.

„Единственото нещо, за което съжалявам до момента, е разводът ми с Роб Кардашиян", казва в медията майката на Ким. „Но ако той не се беше случил, нямаше да имам Кендъл и Кайли", вмъква тя. Те са деца на Брус, а Кортни, Ким, Клое и Роб са от брака ѝ с Кардашиян, продължил от 1978 до 1991 г.

Досущ като звездните си дъщери – Кортни, Ким, Кендъл и Клое, дамата е суетна и държи на визията си. Тя смята, че годините нямат общо с това дали се чувстваш секси, защото и на 57, тя е уверена и се смята за атрактивна жена.

„Вашата сексуалност не е нещо, което си отива. Всичко зависи от това как мислите. А аз смятам, че жените са секси на всяка възраст. Погледнете Джейн Фонда. Тя е на 75 години и изглежда като богиня. Видях наскоро нейна фотосесия - тя е секси и ме вдъхновява", казва Крис.

Дженър не се страхува да говори за секс и дори споделя, че е водила подобни разговори с момичетата си. „Сексът е естествена част от живота ни. Говорила съм за него с всяко едно от децата ми по една или друга причина, защото те се чувстват комфортно да ме разпитват на тази тема", обяснява още дамата.

Вижте снимките на Крис Дженър и нейното „ново аз" в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase