Снимка: сп. Elle
fallback

Списание Elle реши да отпразнува женската красота и интелект, като направи шест корици за ноемврийския си брой. На тях уверено позират добре познатите лица от Холивуд – Мелиса МакКарти, Рийз Уидърспун, Пенелопе Крус, Марион Котияр, Наоми Харис и Шейлин Удли. Медията се спира точно на тези диви, тъй като смята, че те имат специален принос към развитието на кино индустрията през последните години.

Мелиса (43) позира с бухнали коси и палто на Marina Rinaldi в черно-бял кадър. Дамата е скрила ръцете в джобовете си и е една по-нетипична корица. Майката на две деца споделя, че тайната на успешната комедийната роля е тя да не е перфектна. МакКарти обяснява, че доста от героините са създадени така, че да изглеждат съвършени.

„Много от женската същност е отнета във филмите. Жените са прекалено порядъчни, с перфектната работа и изглеждат страхотно с идеалните си прически. Как тогава ще бъдат смешни? Трябва да сгрешиш или да паднеш, за да може зрителите да те гледат как се изправяш. А това сякаш не се случва във филмите", разсъждава актрисата на страниците на изданието.

За разлика от нея комедийната актриса Рийз Уидърспун напоследък акцентира върху ролята си на продуцент. Тя споделя, че децата ѝ са я вдъхновили да задържи малко с актьорството и да се заеме със създаването на продукции.

„През последните няколко години започнах да забелязвам, че почти няма жени, които да са звезди във филмите. И тогава си казах: Боже, ако не започна да продуцирам филми, какво ще види дъщеря ми, когато порасне?", издава Рийз.

Сред изброените дами най-младата е Шейлин. 21-годишната изгряваща звезда е далеч от мислите за майчинство, но също има от какво да се вдъхновява. В списанието Удли разкрива, че ѝ се правят различни неща, а не ѝ се занимава само с филми. „Аз съм млада, необвързана и просто искам да се нося по течението. Искам да направя нещо тотално различно, преди да снимам „Insurgent" (вторият филм от трилогията „Divergent „). Житейският опит и преживявания ни помагат много в актьорството. Имам нужда от нови преживявания"", казва Шейлин.

Пенелопе Крус пък издава, че най-важният урок в професионален план за нея е бил, да се научи да казва „не" .

„Посвещаваш много време на един проект и трябва да си сигурен, че искаш точно това и си свързан с него, защото това не е просто работа, която можеш да откажеш после само с едно „не"", издава съпругата на Хавиер Бардем. Вярвате или не Крис не се приема като звезда. Тя гледа на себе си преди всичко, като на майка и после на актриса.

„Концепцията за „звездите" винаги ще ми изглежда чужда, защото в моята страна ние израстваме като актьори, а не като звезди", споделя още дамата, с което със сигурност печели още милиони симпатии.

Вижте снимките на холивудските диви в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback