Снимка: сп. Vogue
fallback

Тя покори и Холивуд, и Боливуд. Индийската прелест Фрейда Пинто си заслужи възхищението на всички, не само защото е талантлива, а и защото е страшно красива. 28-годишната актриса една от дамите, с които Индия много се гордее и не случайно се озовава два пъти на корицата на Vogue. През ноември появата на звездата в индийския вариант на модната Библия е по случай шестгодишнината на списанието.

В броя Фрейда е изключително секси и мистична, облечена в черни дрехи от прозрачни материи и интересни кройки с цепки и дълбоки деколтета. Мистерията около дамата се засилва от черната котка и черния кон, който ѝ правят компания по време на фотосесията. По-суеверните биха приели това като лош знак, а широкоскроените – като интересна композиция, която да добави магически нотки към красотата и излъчването на Пинто.

На въпрос, защо не носи сари (традиционната индийска дреха) на червения килим, Фрейда отговаря: „Аз съм индийка. Няма нужда да нося сари или да промотирам индийския народ. Не съм търпелива към тесногръдите хора... просто искам да бъда гражданка на света и се гордея с родината си".

По повод червения килим Фрейда казва и следното: „Не бих искала да ме хванат да ям на червения килим. Не никога няма да ме уловят да ям там. Това би било ужасно!". Освен това актрисата определя като своя „златен" момент в Холивуд първата си среща с Леонардо Ди Каприо.

Пинто е гост на наградите „Оскар", но досега не е получавала номинация. Като всяка актриса дамата се надява да получи някога такава, а нея би споделила с близките си: „Ако някога ме номинират за „Оскар" бих искала до мен да седи майка ми, баща ми или сестра ми. Трябва да бъде член на семейството. Ако не съм номинирана, а просто съм гост или представям някоя номинация, бих искала до мен да е Джак Никълсън".

Във фотосесията Фрейда се отказва от сарито, заменяйки го с красиви тоалети на марките Gareth Pugh, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Burberry, Dior, DSquared2, Vivienne Westwood, Gucci и Michael Kors. А снимките от нея може да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

нищо особено

преди 10 години

Истинска красавица беше Айшвария Рай като по-млада,тази просто е хубава!

1

Анонимен

преди 10 години

Е това е ромка,а не като наште ***......

fallback