Снимка: сп.Harper's Bazaar

Животът на Мадона е отворена книга вече почти 30 години. Но тя продължава да разкрива нови и нови детайли от този свой живот. В ноемврийския брой на списание Harper's Bazaar, САЩ, 55-годишната поп легенда споделя с феновете си, че малко след пристигането си в Ню Йорк от Мичиган, става жертва на изнасилване.

Мадона е прототипът на скандалните млади звезди като Майли Сайръс и Лейди Гага, но въпреки това продължава да не им отстъпва по визия и ексцентричност. Мадж изглежда прекрасно в сесията на фотографа Тери Ричардсън, поразявайки ни със своя стоманен поглед.

Поп кралицата носи секси бюстиета, златни бижута и аксесоари, които я правят да изглежда като жесток средновековен войн.

Вижте няколко акцента от интервюто със звездата:

За тинейджърските ѝ години: "Повечето хора ме смятаха за странна. Не съм имала много приятели, а може да не съм имала и никакви. Но това се оказа добро нещо в крайна сметка, защото когато не си популярен, не е нужно да имаш интензивен социален живот, но пък имаш повече време да се съсредоточиш върху бъдещето си. За мен това бъдеще беше да дойда в Ню Йорк и да се превърна в истински артист, който може да се изразява свободно и да бъде заобиколен с подобни смели хора".

За осиновяването на сина си Дейвид от африканската държава Малави: "Това е опит, който ми отвори очите за много неща. Мога да приема, че хората ме осъждат за това, че симулирам мастурбация на сцената или че говоря публично за секс и дори, че целувам Бритни Спиърс. Но да ме съдят затова че се опитвам да спася живота на едно дете, не е нещо, за което мислех, че ще бъда наказана. Приятелите ми се опитаха да ме развеселят като ми казаха, че всяка жена минава през родилни болки, за да се сдобие с дете, а моите болки бяха от друго естество. Във всеки случай минах през това и отново оцелях."

За своя избор на професия: "Ако не мога да бъда смела в работата си или в начина, по който живея живота си, тогава аз наистина не виждам смисъл да бъда на тази планета."

За Ню Йорк: „Този град не ме посрещна с отворени обятия. Първата година бях отвлечена и изнасилена на покрива на една сграда. Похитителят ми ме влачеше до там, опрял нож в гърлото ми. Освен това три пъти обираха апартамента ми. Аз бях упорита и настървена за оцеляване, но наистина ми беше трудно и бях много самотна."

Вижте снимките на Мадона в галерията нa Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase