Снимка сп. Women's Health
fallback

Нежната блондинка Хедър Греъм краси корицата на ноемврийския брой на списание Women's Health, промотирайки своя нов филм "Flowers in the Attic". 43-годишната Хедър демонстрира безкрайно дългите си крака в една дръзка фотосесия. Секси красавицата, която има зад гърба си хитове като „Буги нощи", „Остин Пауърс", „От ада" и „Последният ергенски запой", говори с изданието за своята сексуалност и затова как се чувства във филмовата индустрия.

Вижте няколко акцента от интервюто с мис Греъм:

За любовта си към секса:

"Това е един аспект на моята личност. Сексът е част от мен, но ми отне много време, за да се науча да му се радвам и за да спра да срамувам от своята сексуалност. Не бях сигурна дали е добро или лошо една жена да обича секса. Смятам, че в американската култура жените не разполагат с възможността да говорят за своите сексуални фантазии открито. Има много филми за мъжките секс фантазии, но нито един - за женските."

За опита си в Холивуд:

"Филмовата индустрия е напълно сексистка и до днес. В нея съществува полова дискриминация, като този бизнес се управлява най-вече от мъже ."

За бъдещите си планове за създаване на семейство:

"Аз не съм от този тип жени, които на всяка цена искат да бъдат майки, без значение от обстоятелствата. Животът обединява хората. Бих полагала грижи и за дете, което не е мое, например дете на мой приятел или колега. Аз се нуждая да бъда обградена от хора, които обичам."

Вижте снимките на Хедър за изданието в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 10 години

test

9

Там

преди 10 години

Марш долу в мините - там няма полова дискримаинация

8

steisi

преди 10 години

Ех, мъже, мъже...само едно ви е в главата.Не е грозна жената, но пък не е и нищо особено.Аз лично като жена, не намирам кой знае какво в тази госпожица/госпожа.

fallback