Иво Аръков. Снимка: Булфото
fallback

Иво Аръков е кандидат-зет на футболната ни легенда Христо Стоичков. Той призна, че е лудо влюбен в дъщеря му Мика. Слуховете за тяхната връзка датират от няколко седмици, но едва вчера Аръков призна, че са двойка.

"Много съм щастлив, казва се Мика и много я обичам", каза актьорът пред bTV.

Аръков и Стоичкова се събрали благодарение на усилията и интуицията на приятелка на Мика, която сметнала, че той е подходяща партия. В началото връзката се основавала само на дистанционни поздрави, но в крайна сметка двамата се видели и искрата пламнала.

Иво и Мика си посвещават и рими в социалната мрежа, които са придружени със загадъчни снимки.

Иво Аръков нашумя с ролите си в "Кецове" и сериала "Фамилията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ст0ичко

преди 10 години

Хайде изчакайте малко бе ,какви сте такива неверници и злобни ,чудя се как сте живи още бре ама скоро ще *** от завист и простотия да ви е....а м.....та непрокопсана!!!!!

17

беби

преди 10 години

Кaквa злобa лъхa от тези коментaри!Просто поздрaвете млaдежите и товa е! Зaпочнaлa е хубaвa връзкa с любов!Кaкво ви стaвa ,бе хорa?Рaдвaйте се нa хубaвото в животa.Лошото имa кой и зaщо дa го прaви.

16

Анонимен

преди 10 години

Влюбен е в банковата сметка на Тате , то е ясно.А коментарите по-долу са на НЕФЕЛНИ българета които толкова не разбират света в който живеят че определено пребивават в някакъв паралелен свят.

fallback