Снимка: сп.GQ

Джъстин Теру стана известен, уви, не с ролите си, а с това, че измести Брад Пит от сърцето на звездата Дженифър Анистън и я накара отново да повярва в брака (все още с Теру са само годеници, но се очаква да минат под венчило до края на годината).

Сега 42-годишният красавец позира за корицата на последния брой на мъжкото списание GQ, пред обектива на фотографа Себастиан Ким. Той носи костюм на J.Crew, пуловер на Todd Snyder и тениска на Rag & Bone за основния кадър.

Пънк-рок имиджът на Джъстин, с който той е доста известен, личи много добре от модната сесия за вътрешните страници на списанието. За нея той носи шикозни дрехи на марките Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Burberry и Armani.

Вижте и няколко акцента от интервюто с Теру:

За това как връзката му с Дженифър е променила живота му: „Това е малко като да отидеш на по-различна надморска височина. Папараците, които аз уважително наричам фоторепортери, всъщност редовно ме поздравяват на улицата, защото съм щял да ставам баща на близнаци ... Не е ли странно?"

За това, че изобщо не го бива в спорта: „Този мой недостатък е едно от нещата, които Джен харесва в мен най-много."

За пилетата, които той и годеницата му отглеждат в имението си в Бел Еър: „Ние наследихме 6-те кокошки от предишните собственици на дома. Те си мислеха, че ще се отървем бързо от тях, но ние всъщност купихме къщата заради тях и се научихме да се грижим за тях."

За омразата му към джапанките: „Знам, че те са удобни. Много неща са удобни, но аз не мога да шляпам по улицата, обут в гума и неопрен. Няма да го направя никога!"

Вижте снимките на Джъстин за октомврийския брой на GQ в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase