Снимка: Лилия Йотова, сп. Story

Тазгодишното издание на Dancing Stars за три двойки бе нещо повече от състезание. Любовта изскочи пред валса, салсата и тангото. Ангел и Дорина са повече от влюбени, Део и Елена бяха няколко месеца на крилете на щастието, но в крайна сметка се разделиха. При Петко Димитров и Яна Акимова обаче нещата ще стигнат до олтара. Двамата вдигат сватба на 20 октомври в столичен ресторант, която се очертава като едно от светските събития на годината.

Слуховете за предстоящото събитие са част от медийното всекидневие, като повечето от новините са от типа "налучкване на истината".

"Да, обичаме се! Противно на всичките писания, че сме се събрали заради нещо друго, дори не мога да предположа какво точно, на нас ни харесва да бъдем един до друг. Дори когато имаме трудни дни, веднага се усмихваме, когато се видим. Мисля, че се намерихме, какво по-хубаво от това", разкриват Петко и Яна в интервю за сп. Story.

По двете "парещи" теми в публичното пространство Петко е категоричен: "Сватба ще има. Яна не е бременна – работим по въпроса".

Яна пък не пропуска възможността да похвали бъдещия си съпруг.

"Готви много хубаво, има невероятно чувство за хумор и изобщо не се притеснявам от имиджа му на плейбой. Дори не знаех за него, преди  да се срещнем. Много се радвам, че не знаех за това, защото сега го познавам по моя си начин, по много директен начин, без предразсъдъци и очаквания", разказва танцьорката.

Двамата признават, че сред любимите им неща е да ходят на кино, да се срещат с приятели на бар и... да правят секс.

Петко пък е щастлив, че неговият син Виктор, който ще бъде шафер на сватбата, и Яна се разбират чудесно. "Много е свикнал с нея, постоянно ме пита къде е, когато не сме заедно. Тя има подход към децата. Дали го прави заради това, че е добър педагог или защото той е невероятно дете, тя трябва да каже".

"Никога не съм търсила някого с пари и възможности. Обичам Петко, толкова е просто", категорична е Яна пред списанието по повод клюките, че е с Петко Димитров заради парите.

И двамата не правят планове за бъдещето, но са окрилени от любовта и искат здраво семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase