Снимка: WSJ Magazine
fallback

В началото на септември дизайнерът Том Форд получи приза „Дизайнер на годината" на наградите на мъжкото сп. GQ. Модният гуру е минал 50-те, но продължава да бъде считан за един от най-стилните мъже в Америка, а и не само.

И преди да оближете устни, завладени от чара му, не забравяйте, че той е хомосексуалист. Макар и обкръжен от десетки красавици и винаги в най-красивата компания, сърцето на Том е заето от дългогодишния му партньор Ричард Бъкли, с когото дори станаха родители на момченце миналия септември.

И тъй като гейовете рядко позират във фотосесии с мъже, не трябва да ви изненадва, че в новия брой на сп. WSJ Форд засне фотосесия с обаятелната Джоан Смолс. Двамата позират в елегантни тоалети – той с костюм, а тя с разкошни вечерни рокли, и изглеждат като перфектната двойка.

Ето и какво казва модният Бог за себе си:

За това, че се стреми да създава най-доброто: В такъв етап от живота си съм, че искам да да сътворя най-доброто. Само това ме интересува. Ако не мога да го дам на хората, няма да се захващам да го правя.

За това, че лансира бранда си "Tom Ford" малко преди старта на кризата: Със сигурност се оказа по-трудно, отколкото си мислихме. За щастие, нещата се промениха за добро. Имам клиенти, които харчат повече от милион долара годишно. Те просто идват и поръчват костюм след костюм

За това, че не посещава публични събития често: Аз съм интровертен тип. Не обичам партита, които са за повече от осем души и то близки приятели. Щастлив съм, когато просто ходя на работа и виждам хората там да работят. Самотник съм. Публичният ми образ е просто е една актьорска игра, част от моята работа.

За сина си: По-щастлив съм, отколкото бях преди. Щастлив съм, когато виждам сина си сутрин, когато ходя на работа и имам срещи.

За това, че е господар на съдбата си и все пак си пада по добрите предизвикателства: Има адреналин в тях, а аз съм човек, който обича да се хвърля в рискованите и опасни неща.

Стилните снимки, достойни за всяка корица на Vogue, вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback