Щастливата двойка. Снимка: Reuters

Парис Хилтън ще бъде голямата звезда на тазгодишното издание на VIP Brother, което ще стартира тази вечер в ефира на Нова тв. Богата наследница се очаква да прекрачи прага на къщата утре, а днес ще кацне у нас със своя приятел Ривър Випери.

32-годишната наследница на фамилия Хилтън призна пред сп. "OK!", че е щастлива от връзката си с десет години по-младият испански модел. Двамата са заедно вече повече от година.

"Всяка връзка е различна. Аз не ги сравнявам. Знам само, че сегашният ми приятел превъзхожда предишните. Ривър е очарователен, красив мъж и винаги е щастлив - това ме кара да се чувствам много специална", твърди Парис.

Хилтън споделя още, че е имала повече успехи, отколкото провали. "Правила съм грешки, но съм горда, че съм живяла живота си честно. И мога да кажа, че съм щастлива и всеки ден работя, за да осъществя мечтите си. Винаги има нови изненади, просто трябва да бъдете подготвени да се справите с това, което животът ви поднася", казва блондинката.

Тя стана особено популярна и редовен гост в булевардните медии след изтичането на секс клип с нейно участие. Тя признава, че не й е било лесно да израсне пред очите на обществеността, но смята, че вече е пораснала и се е получила от грешките си в миналото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase