Снимка: сп. Vanity Fair

Кейт Ъптън се превърна в култовата прелъстителка Мерилин Монро за 100-годишния юбилей на списание Vanity Fair (първият брой се появява в края на 1913 г.). На корицата на изданието 21-годишният супермодел носи златист корсет, червено червило, а косата ѝ е оформена в руси ретро букли.

В съблазнителна поза тя държи малка торта с една запалена свещ и всички очакваме да запее „Happy Birthday...", както Мерилин направи за президента Кенеди.

Зашеметяващите кадри на сексапилната Кейт са дело на известната фотографка Ани Лейбовиц. На една от снимките пищната блондинка се люлее в нещо като полумесец, облечена в рокля с дълга цепка, а на друга танцува в рокля в бронзов цвят и обувки на високи токчета.

Кейт прилича досущ на холивудска сирена и на човек му е трудно да си представи, че тя нашумя само преди две години, след като се появи на корицата на Sports Illustrated.

В статията за изданието мис Ъптън говори за грубите хора, които са се опитали да я обезсърчат по отношение на кариерата ѝ в модния бранш. "Няма да назовавам имена, но в една агенция ми казаха, че имам твърде американско излъчване – твърде руса, мързелива и сладникава и че приличам на съпруга на футболист, а в друга ми заявиха, че съм прекалено едра за модел."

Вижте снимките на Кейт за специалното издание на Vanity Fair в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase