Снимка: сп. Notion

Майли Сайръс няма намерение да се съобразява с критиката, която напоследък вали по неин адрес. Певицата изкарва новия си албум на 8 октомври и дотогава смята да не слиза от страниците на медиите без значение дали става въпрос за модни списания, таблоиди или жълти хроники.

Това, на което Майли залага, за да бъде скандална, е сексът. 20-годишната девойка вече не е срамежливото момиче от филмите на „Дисни", а обича да се разхожда с прозрачни дрехи на дупки, PVC панталони, които да подчертават всяка гънка на тялото ѝ и бодита. Сценичните ѝ костюми са още по-смели!

В летния си брой сп. Notion реши да върне малко от невинното излъчване на Сайръс, обличайки я в бяло. Но певицата не изневери на себе си и превърна цвета в свое оръжие, тъй като панталоните и мрежестата рокля не я правят по-малко провокативна. На един от кадрите звездата дори леко се надупила, за да покаже буквата „М", с която започва името ѝ, поставена на лявата буза на задните ѝ части.

В сравнение с облеклото и поведението ѝ на наградите на MTV обаче Сайръс позира „прилично".

Миналия уикенд блондинката смело провокира всичките си фенове, колеги и дори половинката си, след като предизвикателно се отърка в слабините на колегата си Робин Тике и после облиза врата му по време на общото им изпълнение на сцената.

Това може и да ѝ осигури сериозно медийно присъствие през изминалата седмица, но пък е на път да разруши връзката с годеника ѝ Лиъм Хемсуърт. Близък до актьора издаде пред Radar Online, че австралиецът вече е на косъм от раздяла: "Лиъм го е грижа за Майли, но нейното ново поведение и визия в стил „гето" не са точно това, за което се е надявал. Изпълнението ѝ на наградите на MTV наистина го съсипа и той се чувства изключително засрамен. Лиъм не вижда нищо секси в това, което тя направи".

Но Майли няма намерение да спре да бъде скандална и ще игнорира коментарите, които не са в нейна полза.

Вижте кадрите от фотосесията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase