Тони Гарн, Снимка: сп. Interview
fallback

В края на миналата година красавицата Тони Гарн се присъедини към семейството на Victoria's Secret. Но в тази фотосесия 21-годишната германка няма нужда от бельо. Заедно с Миранда Кер, Кандис Суонепол, Алесандра Амброзио, Джордан Дън, Дауцен Крос и Бехати Принсло младата блондинка позира с кожена чанта и обувки, загърната с кожа, която обаче прикрива малко.

Кадрите са за последния брой на сп. Interview, в който вече видяхме чисто голите Наоми Кембъл, Дария Уербоу, Амбър Валета и Лара Стоун. Но докато техните снимки бяха черно-бели на сив фон, то фотографът Фабиен Барон си е поиграл със светлосенките и цветовете, така че да обгърне дамите в мистика, еротика и тъмен чар.

Фотосесията носи името „Богини" и съдейки по снимките, не е трудно да се досетим защо. Алесандра бе първата, която пожела да покаже резултата на феновете си в Twitter. Тя определи снимките като „красиви" и написа: "Кожа, козина и перли – една впечатляваща вечна комбинация, която разкрива сексуалността на жените, които „могат да подпалят стаята".

Междувременно за Миранда Кер това не е първата провокативна фотосесия. Тя ще се появи паралелно в две списания, като във V Magazine се превръща в копие на порно звездата Чичолина, позирайки по бельо и с руса перука сред полето.

Вижте кадрите от най-еротичния брой на сп. Interview в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Moni

преди 10 години

До Джедай МастърВ таговете пише, че е Дикаприо :D

2

Мунчо

преди 10 години

Никак не е лоша тази Тони Гарн!

1

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

КЕФИ МЕ ЛЕО....ЧЕ ГИ МЕНКА ВСЯКА СЕДМИЦА.....

fallback