Снимка: сп.Flaunt

Кой би си помислил, че миловидната дъщеря на певеца Фил Колинс - Лили Колинс, има и тъмна страна и може да се появи с прическа на индианeц мохаук?

Нежната брюнетка постига тази визия за септемврийския брой на списание Flaunt. Тя позира със син пънкарски гребен и прилича на истинска жена-воин в палтото си на Blumarine (с което е на корицата).

В същото време ексгаджето на холивудските красавци Зак Ефрон и Тейлър Лаутнър краси и корицата на списание Glamour (септември/2013), където пък е ретро хубавица в червено. За сесията в това издание тя носи облекла на Dolce & Gabbana, Moschino, Roger Vivier и Valentino.

Ето и какво споделя с двете издания 24-годишната звезда от новата лента "Реликвите на смъртните: Град от кости":

За своя стил на обличане: "Тъй като обичам да избирам дрехите си с помощта на други хора, мисля, че все още ми е трудно да разбера какъв е точно в стилът ми. Смятам, че наистина се нуждая от стилист с набито око, който умее да съчетава дрехите добре. Аз трудно се справям сама. Малко съм шизофреничка по отношение на личния си стил. Един ден нося скъсани дънки и семпли цветове, а на следващия искам да бъда жена с мрачен, готически вид. Не се чувствам добре единствено ако трябва да бъда прекалено секси."

За това, че не харесва социалните медии: "Обичам, когато гледам филми, да не знам твърде много за личния живот на актьорите. Не искам мисълта ми да бъде опетнена от това, че знам прекалено много детайли за техния бит, за семействата им, за това къде се хранят, колко деца имат и т.н."

За това, че в душата ѝ се крие мрак: "Не съм карала тежък пубертет, но винаги съм се интересувала от по-тъмната страна на нещата и от по-тъмната страна на приказките."

Вижте снимките на Лили за двете модни издания в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase