Снимка: сп. GQ
fallback

Австралийското GQ със сигурност ще изненада своята мъжка аудитория през септември, защото вместо гореща мацка или актьор-плейбой, на корицата си слага Рики Мартин. Не, че Рики не е готин, но той е гей. А появата на хомосексуалист на корицата на мъжко списание е някак странна... или не съвсем.

През последните месеци темата за хомосексуалистите набира все по-голяма скорост. Преди по-малко от седмица поредната холивудска звезда призна, че си пада по мъже – актьорът от „Бягство от затвора" Уентуърт Милър. Мартин го изпревари с няколко години, като обяви своята сексуална наклонност през 2010 г.

В броя певецът, който е баща на близнаците Матео и Валентино, споделя, че преди години е бил хомофоб. „Поглеждам назад и установявам, че преди и аз щях да обиждам гейовете. Бях тотален хомофоб и трябваше да се отърва от това чувство", казва Мартин.

И той го прави и то открито. Част от решението му да признае своята хомосексуалност са синовете му. „Не исках да растат в лъжа и да си мислят, че има нещо нередно в това да си гей, разкрива пуерториканската звезда.

Макар че напоследък Мартин не издава хитове, той продължава активно да се занимава с музика... от съдийската скамейка. Певецът е жури в австралийското издание на предаването The Voice. А ето и какво вижда в участниците в риалити формата:

„Гледам ги и виждам себе си като хлапе. Има страх, раздразнение, несигурност. Когато си млад и някой ти каже, че можеш да направиш нещо по-добре, веднага го приемаш прекалено лично. Помисляш си: „Значи не съм достатъчно добър?". Страхове и съмнения постоянно те разяждат".

Вижте фотосесията на Рики Мартин за медията в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

tania.uzunova.9

преди 10 години

Догодина нов албум от Рики, Световно турне и Рики ще пее новия химн на Световното в Бразилия през 2014 след като го направи през 1998 във Франция. Тук можете само да завиждате и да хейтвате, но никой друг не е избиран за 2-ри път да пее химна на Световно,а Рики е. Очаквам новия химн и Рики ще покаже на всички как се прави хит За Световно не като предишните. 2014 ще бъде годината на Рики. :)

42

Гунчо

преди 10 години

До МартинЙоан 8:7Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им: Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък на нея.Пич християнино, християнството е въпрос на приемане на другите каквито са без да ги съдиш и сочиш с пръст, на опрощение и толерантност. Ако не си в състояние да го проумееш не си нищо повече от сектант с промит мозък.

41

Анонимен

преди 10 години

Интересно, че на който мъж му го "сложат" веднъж, иска пак и пак....

fallback