Адриана Лима, Снимка: AMAzon Beverages 2013 Ad Campaign
fallback

Амазонките са жени, които носят в себе си много сила и мистерия. Отдавна се носят легенди, според които те са били изключителни воини и дори са рязали едната си гърда, за да мога да стрелят по-добре с лък.

В днешно време войните не се водят от амазонки, но пък тези митични красиви дами, живеели в джунглите, си остават загадка, която често влиза в мъжките фантазии, защото амазонката е дива, прелестна и в нея има нещо божествено.

Именно по тази причина бразилският бранд за напитки AMAZON се спира на три неземни красавици, които да рекламират най-новия му продукт – кокосова вода, даваща амазонска сила. В промо кадрите може да видим неотразимите Адриана Лима, Емануела де Паула и Синтия Дикер.

Дамите са с екстравагантен грим и прически, окичени с цветя и пера. Като истински хищници те гледат предизвикателно пред обектива на фотографа Ръсел Джеймс, сякаш всеки момент ще ви нападнат.

Идеята на рекламата е, че напитката дава сила, тонус и енергия и може да накара всяка жена да открие амазонката в себе си. А ето и какво казва 32-годишната Адриана за участието си:

„Като истинска бразилка от малка съм научена, че кокосовата вода има огромни ползи за тялото и ума".

В какво превръщат Адриана Лима няколко глътки от течността, вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 10 години

Как се пише: воин или войн?Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч воин/войн, мн.ч. воини/войни. Те имат едно и също значение въоръжено лице в състава на армия; боец, войник. Препоръчителна е употребата на воин.

3

до #2

преди 10 години

"Воина", а не "война".Правилното изписване е без "й", за да не се бърка с война.

2

Анонимен

преди 10 години

"война", а не "воина"

fallback