Снимка: сп. Allure
fallback

Ирина Шейк не можа да влезе в десетката на тазгодишната класация за най-високоплатените модели на сп. Форбс, но пък това изглежда никак не я разстройва. Дамата продължава да се снима уверено и току-виж, догодина се нареди до Жизел и Адриана Лима, след като визията ѝ бъде оценена за милиони.

Все пак където и да блесне, Ирина предизвиква внимание и възхищение. През месец септември Шейк излиза на корицата на руското Allure. Тъй като дамата е с руска кръв, появата ѝ не е никак неочаквана. Снимките обаче не са правени в родината ѝ, а в хотел Plaza в Ню Йорк. Фотограф е Джиампаоло Сгура, а в тях очарователната половинка на Кристиано Роналдо се приготвя за вечерно излизане.

Ирина позира в алена рокля с умопомрачителни цепки и не я сваля дори, когато трябва да си обръсне краката. С бръсначка в ръка моделът изглежда адски секси, напук на считаното за несекси от мъжете действие - бръсненето на крака. Ирина просто променя всички правила!

И ето че тя има не един, а двама кавалери, които са облекли тузарските костюми и са готови да отидат с нея навсякъде. С много еротичен поглед и готови за целувки устни, Шейк съблазнява придружителите си – близнаците Джордан и Зак Стенмарк.

Този път гримьорите са вкарали повече макияж във визията на Ирина. Дамата е с дебела очна линия, която подчертава зелените ѝ котешки очи. Устните ѝ са аленочервени, както и ноктите.

Вижте страстните снимки на още по-страстната Ирина в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

........

преди 10 години

хахахахах

12

Анонимен

преди 10 години

Най-важната новина !!!

11

Анонимен

преди 10 години

то и гелосаниот и он си бръсне нозете във вечерна рокля...

fallback