Снимка: Личен архив на предаването

Тв водещата Мая Савова призна пред списание LOVE style, че вече доста се плаши от проклятието на „Отчаяните съпруги" след новината за развода на Жени Калканджиева.

„Когато се случи раздялата между Иван и Вихра, не се поддадох на това внушение, реших, че е случайност. Въпреки че говорихме с гледачки, и те казаха, че самото име на предаването има лоши вибрации. С Вихра се опитахме да променим това, дори правихме ритуали за развалянето на проклятието. Казаха ни, че единият стол е прокълнат и го сменихме", разказва Мая.

Името на предаването също беше сменено на "Жените говорят", но проклятието явно продължава.

„Подмина ни миналото лято. Тази година обаче за съжаление не ни пропусна. Нямам обяснение, но е факт, че една и съща ситуация се повтаря трето лято с трети човек и това не е случайно. Вече, честно казано, съм доста притеснена, въпреки че се старая да проявявам разум и да не се поддавам на емоциите. Повтарям си, че ако трябва нещо да се случи в съдбата на един човек, то ще стане", разкрива още тв водещата.

Припомняме само, че първият развод беше между сръбкинята Даниела и Андрей Арнаудов. Тя беше една от първите водещи на "Отчаяните съпруги", което беше в блок предаването "Станция Нова".

 

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase