Ким Кардашян, Снимка: Reuters
fallback

Ким Кардашиян роди преди почти два месеца дъщеря си Норт Уест. Радостта на дамата от това, че е станала майка, обаче е леко помрачена от стреса да свали излишните килограми, натрупани по време на бременността. Риалити звездата не смее да подаде носа си извън стените на къщата на майка ѝ в Хидън Хилс и се е зарекла да се покаже едва когато стане 52 кг, пише RadarOnline.

До момента брюнетката е свалила около 14 кг и трябва да смъкне още толкова, разкри неин близък пред сп. US Weekly. Кардашиян дотолкова се срамува от фигурата си, че не се появи дори на 16-ия рожден ден на сестра си Кайли на 10 август, като извини отсъствието си с факта, че не е успяла да намери бавачка за Норт.

Ким се е зарекла, че когато папараците я снимат за първи път след раждането, тя трябва да тежи 52 кг.

„Теглото ѝ не намалява толкова бързо, колкото ѝ се иска. Кание я подкрепя, но всичко е в главата ѝ и тя направо е обсебена. Постоянно се оплаква от вида си и заяви, че няма да се покаже навън, докато не стане по-слаба ", добави източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

smile

преди 10 години

Като успее да сподели как, че още не мога да си сваля новогодишните килца...

18

perlata

преди 10 години

Значи скоро няма да я видим в медийното пространство :(

17

ПОРЕДЕН

преди 10 години

...До момента брюнетката е свалила около 14 кг и трябва да смъкне още толкова ...половината (багаж) от старта е свалила,похвала за което.Дори малко по-пухкава пак си остава много женствена.Успех и скорошен положителен резултат.

fallback