Снимка: blogs.orlandosentinel.com
fallback

Огромната къща на Тайгър Уудс, която се намира на остров Юпитер във Флорида, е застрашена. Според нова информация от сайта TMZ, в трапезарията на най-добрия голф играч в света, е зейнала пропаст, пълна с вода. Къщата на Тайгър, която струва 60 милиона щатски долара, е изложена на реален риск от потъване. Структурната повреда на имота вероятно предизвиква големи главоболия на 37-годишният професионален спортист, който по принцип е фен на дупките, но едва ли точно тази му допада.

Според слуховете Тайгър е забелязал лично, че подът му е увиснал и веднага е алармирал строителният екип, който се грижи за имението му.

Засега дупката била ограничена само в трапезарията, но не се знае дали ще може да бъде поправена. Уудс се премести в живописния дом през 2011 г. след скъпо-струващия си развод с манекенката и майка на децата му Елин Нордегрен, която му отмъкна 100 млн. долара.

Невероятната къща, която се намира на един от най-скъпите острови в САЩ (тук живеят едни от най-богатите хора в Щатите, включително и Селин Дион), е с изглед към Атлантическия океан.

В момента Тайгър споделя къщата с новата си приятелка - олимпийската скиорка Линдзи Вон, с която има връзка от зимата.

Имението се слави с огромните си прозорци, стъклено стълбище с асансьор, с това че има голяма винарска изба, домашно кино и зона за игри с най-луксозно оборудване (Уудс има 5-годишна дъщеря и 4-годишен син).

Имотът се състои от 5 сгради - основна къща, къща за гости, студио за голф обучение, навес за лодки и огромен гараж. На неговата територия има още голф игрище, тенис корт, баскетболно игрище, фитнес център, басейн за дължини и басейн за гмуркане.

Влезте в галерията на Tialoto.bg, за да видите повече снимки на имението на голфъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Вуте

преди 10 години

да потъва бе, неговата мама деееее*ба. Що моето не потъне:D:D:D

11

ка

преди 10 години

Щом къща за 60 млн не могат да построят вече като хората, значи работата е зле.

10

Анонимен

преди 10 години

Много добре казано: 37-годишният професионален спортист, който по принцип е фен на дупките...

fallback