Снимка: сп. Glamour

В новия брой на сп. Glamour Дженифър Анистън споделя пред колегата си Джейсън Съдейкис, че ако можеше да се върне десет години назад, в периода около развода си с Брад Пит, би си препоръчала да отиде на терапевт.

„Отиди на терапия! Изчисти се от целия боклук! Махни всички токсини и целия шум! Разбери коя си, научи повече за себе си", отговаря на въпроса на комедианта относно това какво би се посъветвала по-младото си "Аз".

В броя 44-годишната дама обяснява и какво е за нея щастието: „Може да промениш много неща. Ако не си щастлив, може да станеш такъв. Щастието е избор. Така поне го чувствам аз".

Когато се омъжва за Брад, Анистън е на 31 години. Официалният им развод е 5 години по-късно. Сега Дженифър е щастливо сгодена за колегата си Джъстин Теру и наскоро дори призна, че вече се чувства „омъжена", напук на слуховете, че от страх и несигурност постоянно отлага сватбата.

„Всеки заслужава да има семейство. И когато разбереш себе си и се обикнеш, тогава привличаш и други като теб самия. И ето с Джъстин просто се открихме – ние сме красиви, любящи и отворени един към друг", разкрива актрисата и с обожание допълва образа на любимия си с думите: „Джъстин има невероятни родителски инстинкти, защото докато е пораствал, се наложило да се държи като родител. Смятам, че ако ти се наложи да станеш родител на крехка възраст, придобиваш тези инстинкти".

Съдейкис връща Анистън и към 20-те ѝ години. Според блондинката тогава тя се е справяла доста добре. А ето и какво би посъветвала своето младо аз: „Не се напрягай толкова. Пиши си домашните. Ходи на лекции!"

Вижте прелестната Дженифър в средата на 40-те в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase