Джесика и Ник, Снимка: Reuters

Разводите в Холивуд се случват толкова често, колкото и сватбите. Малко са звездите като Брад Пит и Анджелина Джоли, които нямат против да бавят максимално дълго сватбата си, дори и след като станаха биологични родители на три деца.

Бракът за знаменитостите се оказва нож с две остриета, защото ако се стигне до развод, започват драмите с подялба на имуществото. Голяма част от знаменитостите са се застраховали с предбрачни договори, докато други са ръководени от любовта си и не искат да обременяват връзката си с парични споразумения.

Такъв е случаят на Джесика Симпсън и Ник Лачи. Двойката се ожени през 2002 г., като певицата дори публично обяви, че се омъжва девствена, защото любимият ѝ е перфектният мъж и е истински джентълмен. Четири години по-късно изглежда Лачи вече не беше принц в очите на блондинката и двойката се разведе. Симспън, която печелеше по-добре от певеца от групата „98 Degrees" не пожела да изготви предбрачен договор и се раздели с 10 милиона от състоянието си.

Всъщност Лачи можеше да получи още повече, тъй като в сметките си дамата има 36 милиона долара и по закон той съвсем спокойно бе в правото си да изиска половината, издават адвокатите на звездите. Ник обаче, не бе алчен и не искаше да протака делото и се задоволи със съответната сума.

Мел Гибсън не се оказа късметлия като него и екссъпругата му Робин Мур си тръгна с рекордна сума. Повече за споразуменията на шоубизнес-величията, може да научите от признанията на холивудските адвокати в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase