Снимка: Reuters

Актрисата Дженифър Анистън опроверга слуховете, че е отложила лятната си сватба, защото я е хванало страх и сподели, че се бави със събитието, тъй като иска да уцели най-подходящия момент.

Дамата заяви дори, че се чувства омъжена, затова по никакъв начин няма да се откаже от годеника си Джъстин Теру.

„Просто искаме да го направим в най-подходящия момент, не бързаме за никъде. И знаете ли какво, вече се чувстваме женени. Предстои ни да се спрем на конкретна дата за сватбата, така че не е вярно, че сме я отлагали или сме се отказвали от нея. Ще изясня още нещо – помежду ни не е имало спорове за това къде да бъде венчавката", каза актрисата по време на промоцията на последния си филм „ We're the Millers" в Ню Йорк.

Наскоро стана ясно, че Анистън и Теру вече изготвят и списъка с гостите на събитието, като в него до момента не бе включена майката на дамата. Нанси издаде книга за отношенията си с дъщеря си през 1999 г. и тогава Джен спря да ѝ говори за няколко години. Джъстин обаче настоявал те да се сдобрят и възрастната дама да бъде сред гостите на събитието. Той дори успя да убеди половинката си да изведат майките си на обяд миналата седмица, където да дискутират голямото събитие.

Още новини за звездите научете от Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase