Снимка: David Beckham/Classic
fallback

Дейвид Бекъм може и да се пенсионира от футбола, но той няма да изчезне от полезрението на феновете си и от малкия екран. Съпругът на Виктория пусна рекламно видео на новия си парфюм, в което сваля ризата и демонстрира перфектното си тяло.

За щастие на многобройните си фенки, Бекъм почти винаги участва в реклами, в които гордо показва изваяните си форми. Спортистът има собствена линия за бельо, реализирана се със съдействието на H&M и сам представя боксерките и слиповете, които създава.

Когато пуска свой аромат, Дейвид не пропуска да подчертава сексапила си. В това рекламно видео на парфюма „Classic" таткото на четири хлапета влиза в магазин за костюми и сменя ежедневното си облекло с елегантен, лъскав костюм.

На въпроса на продавача: „Мога ли да ви помогна с още нещо, сър?", Бекъм поглежда към чантата си, от която се вижда парфюмът и отговаря: „Имам всичко от което имам нужда".

Неотдавна Виктория сподели, че според нея съпругът ѝ е перфектен за ролята на Джеймс Бонд. Гледайки тази реклама, мнозина ще се съгласят с нея.

Бекъм побърза да постне в YouTube новото си видео и отдолу написа: "Надявам се на всички да ви хареса."

Това е шестият аромат, който британецът изкарва на пазара. Останалите му парфюми носят имената: The Essence, Instinct, Homme, Signature, Intimately, като за последния снима реклама заедно с любимата си.

Насладете се на видеото и на кадри от него в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 10 години

колко е нацепен само

3

mario.fu.90

преди 10 години

Секси е

2

a de

преди 10 години

а къде са мускулите?

fallback