Пенелопе Крус, Снимка: Loewe

Tопмоделите определено има причина да се притесняват за работата си. Холивудските актриси напоследък не само са предпочитани от модните списания за лица за техните корици, но и много успешно се изявяват като модели в рекламните кампании на различни марки - и модни, и козметични.

В тази връзка, ако се чудите кое е новото лице на марката Loewe за колекцията есен/2013, това е Пенелопе Крус. Пе, която преди няколко дни роди второто си дете - този път дъщеричка, изглежда перфектно на сесията, представяща колекцията от чанти на марката, въпреки че позира на фона на мрачни облаци.

От своя страна нежната актриса Мишел Уилямс е избрана за муза на новата колекция от чанти на модна къща Louis Vuitton.

Луксозната френска марка е заложила на фината блондинка, която е гримирана с рубинено червени устни. Студийните снимки на 32-годишната актриса и бивша половинка на покойния Хийт Леджър са направени от Питър Линдберг.

Съпругата на Бен Афлек – Дженифър Гарнър, пък се е откъснала за миг от грижите по трите си деца, за да заснеме реклама за чантите на италианската марка Max Mara. 41-годишната актриса е позирала за кампанията пред обектива на топ фотографа Марио Соренти.

Други актриси, които рекламират колекциите чанти за 2013 г. на известни модни марки, са Клое Севини за Miu Miu и Дженифър Лорънс за Dior.

Вижте актрисите, които рекламират чантите на най-уважаваните модни марки, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase