Снимка: LOVE style
fallback

Една от най-успешните манекенки у нас Теди Велинова стана майка вчера сутринта. Дамата се сдоби с момченце, което  кръстиха Филип. Майката и бебето се чувстват страхотно, а новината бързо се разпространи във Facebook.

Таткото на бебето е пластичният хирург д-р Енчев, за когото красавицата се сгоди през февруари тази година. Двойката е заедно от 2011 г. , а романтичното предложение за брак хирургът направи на любимата си в романтичния Рим с пръстен с брилянт.

Преди да се залюби с д-р Енчев, Теди излизаше с рапъра Експлисит. Преди него пък дамата дълго време бе гадже на бизнесмена Румен Бояджиев, син на собственика на клиника за пластична хирургия

Велинова отдавна е фен на пластичната хирургия и бе една от първите, които си сложиха силиконови гърди у нас. Дамата твърди, че годеникът ѝ не е коригирал нищо сериозно по физиката ѝ до момента.

След раждането обаче Велинова смята да пипне малко бюста и корема си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 5 години

Радостна новина за Теди Велинова и Ангел. С пожелания да имат още дечица и да бъдат щастливо семейство. Енчев Само щастие, любов,красота, здраве,доброта и добра светлина да бъде в живота им.

28

Ян Бибиян

преди 10 години

Доктора и неговото творение - Франкенщайн!

27

ценител

преди 10 години

малоумница

fallback