Снимка: сп.Edit

Известно време нежната брюнетка Лив Тайлър стоеше далеч от светлината на прожекторите в Холивуд, но скоро ѝ предстои да се завърне с телевизионната драма "The Leftovers", където си партнира с Джъстин Теру.

Може би затова дъщерята на вокала на групата „Аеросмит" Стивън Тайлър се е съгласила да се снима за новия брой на списание Edit. Тя е истинско видение в розовото палто на Rochas, с което позира срамежливо пред обектива на фотографа Мигел Ривериего. Стайлингът ѝ е вдъхновен от 60-те години. За сесията Лив носи и дрехи на Calvin Klein, Nina Ricci, Moschino и др., както и обувки на Jimmy Choo.

Ето и няколко акцента от интервюто с 35-годишната актриса:

За това, че е отгледана от баба си и майка си:

„Бях отгледана от жени, което ме направи невероятно силна и устойчива. Винаги съм била в състояние да издържам и подкрепям сама семейството си."

За връзките си с мъжете:

„Мъжете си остават загадка за мен по някакъв начин. Те сякаш са гости в живота ми, които идват и си отиват. Посещават ме, когато най-малко ги очаквам."

За любовта:

„Любовта за мен е нещо като десерт. Наслаждавам ѝ се, когато я имам, но никой човек не иска да яде десерт на всяко хранене и то през целия си живот..."

За статута си на самотна майка (Лив отглежда сама сина си Майло):

„Майло иска да му направя закуска, да го заведа на училище, да му прочета приказка вечер, да му помогна с домашните... Той не се интересува от това дали съм известна, дали съм филмова звезда. Научих много от него. Той е най-силното, здраво и последователно момче, което съм срещала през живота си."

За отношението си към модата:

„Преминавам през различни периоди. Има моменти, когато разглеждам непрекъснато модни списания, харесвам си някакви неща и съм склонна да давам много пари за скъпи дрехи и аксесоари. После се ядосвам на себе си и спирам със списанията и покупките. След време пак започвам да пазарувам като луда и така..."

Вижте снимките на Лив в галерията нa Тialoto.bg! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase