Снимка: Glamour
fallback

Джейсън Стейтъм сигурно е най-спокойният мъж, щом „позволява" на половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли да застане в прегръдката на петима мъже. Всъщност те по-скоро са хлапета, но не по-малко чаровни от по-възрастните си събратя, защото това са певците от бандата One Direction. Лиъм, Луи, Хари, Зейн и Найъл са повече от щастливи да усетят на бедрата си изкусителното тяло на британската роза, която им прави компания през август в американското Glamour.

Шестимата не са се виждали преди снимките, така че им трябва момент на малко напасване. За първата си среща с Роузи Лиъм казва: „Не съм сред най-добрите, когато трябва да говоря с момичета. А ако видиш някой като Роузи, е още по-трудно. Не знаех какво да кажа, затова реших просто да си стоя и да се правя на готин мълчаливо".

Уайтли има своя версия за срещата си с момчетата и с усмивка започва разказа си: „Снимах с момчетата цяла сутрин и те са истински кошмар. Толкова са груби! Шегувам се, разбира се... много са сладки. Беше ми наистина приятно да се запознаем. Ще ходя на техен концерт тази вечер и много се вълнувам".

В броя прословутият Хари Стайлс, чийто любовен живот вълнува пресата, не пропусна да защити честта си ѝ заяви: „Тези, които ме познават, знаят кое е вярно и кое не".

Няма интервю, в което журналистите да не попитат красавицата за връзката и с Джейсън. Те продължават да се вълнуват от възрастовата им разлика, която е някакви си 19 години. А и в Холивуд има по-фрапантни случаи. Но Роузи не се впечатлява от постоянното любопитство и събира сили да каже следното:

„Той е много силен, красив и ме вдъхновява. Тези черти ги има само мъж с опит. Връзката ни няма нищо общо с възрастта. Работата идва и си отива, но ако у дома има някой, който те чака и мисли, че си най-страхотният човек на света, имаш сили да продължаваш".

Забавните снимки вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Иво

преди 10 години

Тия са някакви страшени г.е.е.в.е. Направо се чудя как може такава плява да съществува. Англичаните много ги обичат такива "групи". Тамън се зарадваш, че едни залезат, а те се пръкнат нови. Като плевел са.

fallback