Риана, Снимка: Reuters
fallback

Риана е на път да постъпи в клиника, където да се подложи на любовна терапия и да излекува сърцето си. Причината е раздялата ѝ с Крис Браун, който на всичкото отгоре се върна при бившата си – Каруче Тран, пише Female First.

25-годишната звезда обмисля да се подложи на програма от 12 стъпки, подобна на тези, лекуващи зависимости от алкохол и дрога. Барбадоската си е харесала клиниката The Ranch, Тенеси.

„Риана е отчаяно влюбена в Крис. Направо е обсебена от него, макар че той сложи края на връзката им. Тя просто не може да го преживее. След като поговори с психотерапевт, тя смята да се подложи на терапия от 12 стъпки, за да се отърве от демоните си", каза близък до дамата пред сп. Grazia.

Риана и Крис бяха гаджета близо 3 години, докато той не я преби през 2009 г. След това Браун започна да излиза с Каруче Тран, а в началото на тази година официално обяви, че се връща при Рири... до миналия месец.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

SS

преди 10 години

Мацето да дойде веднага в България, ще я лекуваме усърдно и отвсякъде, ще я оправим, ще й е добре, ще грейне като диамант, и няма да иска да си тръгне дори... :)

7

Анонимен

преди 10 години

Какво ще лекува бе! Жена го наречи и го остави, в днешно време трябва да пребиеш някоя фуста, че да те обича до живот... Със лека ръка си затриват живота заради тази пуста "любов"...Гледай себе си, обичай себе си, грижи се за себе си!!!

6

хиха

преди 10 години

Като я гледам на снимката,май друго ще лекува :D

fallback