Парис Джексън; Снимка: Reuters

Блясъкът и славата невинаги са злато. Самоубийството или опитът на човек да отнеме собствения си живот е проява на клинична депресия. Хората, склонни към суицидни мисли и тенденции, са прекалено стресирани или са в дълбока емоционална криза. Има много известни личности, които за съжаление са успели да отнемат собствения си живот.

Не е лесно да живееш пред очите на обществеността и всеки да може да се меси и да коментира битието ти. Липсата на личен живот, анонимност и дискретност не се отразява добре на всички.

Поредният човек, който не издържа на този стрес и пожела да отнеме живота си преди дни, е дъщерята на покойната музикална легенда Майкъл Джексън – Парис. 15-годишната девойка направи опит за самоубийство в сряда (5 юни), прерязвайки вените си в дома си в Калабасас, Калифорния.

Всички от семейството ѝ бяха в шок от действията ѝ и сега тя се възстановява емоционално и психически под зоркия поглед на баба си.

Вижте в гaлерията нa Tialoto.bg  кои са другите знаменитости които посегнаха на собствения си живот и оцеляха след това!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase