Снимка: сп. Marie Claire

Божествената Алиша Кийс позира за корицата на юлското Marie Claire UK. Дамата, която има секси стегнато тяло с повече извивки, изглежда много стилно и нежно в елегантни облекла на марките Diane von Furstenberg, Gucci, Just Cavalli и Versace. Роклите са асиметрични, с дълбоки цепки, както е модерно напоследък.

Кадрите за списанието са правени на Карибите и цветната лятна обстановка излъчва спокойствие и летни емоции. Самата Кийс цъфти като цвете, а в броя най-накрая говори са съпруга и семейството си. Ето и какво казва за:

За съпруга си Суиз Бийтс : „That's When I Knew" определено е ода за мъжа ми. Честно казано, в началото въобще не го харесвах. Мислех, че е голям позьор. Той ме научи на много неща, а аз го научих да се вглежда по-дълбоко в нещата. Суиз винаги кара най-бързата кола, носи най-голямото бижу, най-крещящото яке. Всичко в него е „най". Преди, като го видех, си мислех: „Той е толкова дразнещ".

За това, че не изневерява на себе си: „Не трябва да си мълчиш, а да си казваш какво ти харесва и с какво не си окей. Но това не е лесно, особено с хората, които обичаш. Смятам, че с възрастта еволюирах и станах по-спокойна и свободно мога да споделям какво искам, без значение пред кого и за какво".

За кариерата и семейния живот: „Осъзнах, че трябва да има баланс – може да си живееш живота и да трупаш опит и успехи в работата".

Снимките вижте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase