Снимка: сп. Augustman

Келън Луц е един истински джентълмен в новия брой на сп. Augustman. Красавецът от „Здрач" с небесносини очи позира с изискани костюми и леден поглед, който излъчва мъжественост и сила. 28-годишният хубавец се справя перфектно с ролята на актьор и модел и признава, че мускулестото му тяло е и предимство, и недостатък. Вижте какво споделя още пред медията:

За участието си в „Здрач": „Когато филмът приключи, беше едновременно сладко и горчиво. Благословен съм, че успях да се участвам в „Здрач", и няма да забравя и момент от това – крещящите фенове, невероятните режисьори и екипа, цялото пътуване, моя герой – всичко беше невероятно".

За работата си с режисьора Рени Харлинг в предстоящия си филм „Херкулес": „Рени е един от най-добрите режисьори, с които съм работил. Двамата се разбираме чудесно, така че ще бъде страхотно преживяване. А и той е събрал невероятен екип, който да вдъхне живот на тази легендарна история".

За тялото си: „Заради тялото ми предполагам, че се вписвам в някакъв стереотип на герои. Имаше време, в което казвах на мениджъра си, че искам да играя нещо различно - момчето, което всички в училище бият и т.н. А той просто ми се смееше и ми казваше, че съм благословен с такава силна фигура и трябва да използвам предимствата, които Господ ми е дал".

В броя на медията Келън е скрил тези прекрасни мускули, но това не го прави по-малко атрактивен. Убедете се сами в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase