Снимка: сп. In Style

След Кейт Мидълтън и Виктория Бекъм Черил Коул е третата любимка на британците. Красавицата редовно попада в различни класации за красота и мода, но безспорен е и талантът ѝ на певица и танцьорка. Дамата го доказа не само като справедлив съдия в предаването „X Factor", a и на турнето по случай десетгодишнината от създаването на групата Girls Aloud през март. Малко след това обаче тя обяви окончателната раздяла на момичетата от бандата.

Черил иска да развива солова кариера и да разгръща потенциала си в нови хоризонти. В юлския брой на британското In Style тя позира със секси тоалети и споделя какво ѝ предстои.

Ето и какво казва:

За това дали иска да е на 21 отново: „Когато се върна назад във времето и погледна дните, в които бях на 21, не искам да бъда тази личност отново. Бях млада и наивна. Сега съм далеч по-мъдра и по-силна. Щастлива съм такава, каквато съм в момента. Странно е, но не се страхувам от това".

За бъдещето на групата Girls Aloud: „Ние се разделихме окончателно. Надин винаги е казвала, че никога не трябва да казваме думите „разделихме се", но от друга страна, не искаме да подвеждаме феновете си".

За Саймън Коуел: „Със Саймън сме приятели отново. Но не искам да говоря повече за отношенията ни".

Вижте чаровната Черил в галерията на Tialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase