Снимка: LOVE style
fallback

Певицата Десислава и ММА боецът Светлозар Савов се разголиха за откровено интервю и ексклузивна фотосесия в списание LOVE style. Красивият спортист признава, че му е минавала идеята да предложи брак на Деси и то неведнъж. „Имам някои идеи за това как да я изненадам. Трябва да мине поне още малко време и това ще се случи", признава Светлозар.

Синът на Деси – Майки, също много харесва новия ѝ приятел и дори веднъж я питал кога ще се оженят със Зарко.

Певицата разкрива, че са говорили и за дете, но все още не му е дошло времето. ММА боецът иска тя да го дари със син, а Деси мечтае за момиченце.

Влюбената двойка казва, че разликата във възрастта им от девет години и половина в нейна полза никога не ги е притеснявала.

„Той е много по-зрял от мен. От малък е самостоятелен, а приятелите му са по-големи от него", споделя сексапилната блондинка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

honestly

преди 10 години

знам, че е повърхностно да коментирам някого на база физика, но в крайна сметка никой от двамата не е тръгнал да измисля лекарство срещу алцхаймер, така че, нека си кажа: намирам ги за страхотна двойка, толкова са красиви, че само мога да си мечтая в следващия си живот да съм на мястото на един от тях.

11

a

преди 10 години

десислава е много красива, момчето е перфектно. не виждам какво толкова ви дразнят. и наистина, не е ли най-важното да се обичат, какво са 9 години!

10

до 1

преди 10 години

До АнонименАаааа не е масло, не е ... :)))

fallback