Наоми и Доронин; Снимка: Reuters

Според най-новите слухове ексгаджето на Наоми Кембъл - милиардерът Владислав Доронин, ходи с модела Луо Цилин (Мис Китай 2011), на която Черната пантера беше ментор в телевизионното шоу "The Face".

42-годишният супермодел билa бясна, че 50-годишният руснак, с когото наскоро приключи почти петгодишната си връзка, е бил забелязан в компанията на младата 25-годишна манекенка и то на почивка в Испания.

Източник, близък до Наоми, каза пред MailOnline: „Справедливо е да се каже, че Луо и Влад се запознаха чрез Наоми и е наистина непрофесионално от страна на Цилин, че постъпи така. Поведението на Доронин също не е на ниво."

Другата моделка - Джозелин Чу, която също е била в тима на Наоми в риалити предаването, заяви чрез Twitter неодобрението си от новата връзка с думите: „Аз съм абсолютно шокирана и отвратена от поведението на съотборничката ми Луо. Наоми, обичам те!"

Цилин отрича да има връзка с Владислав отново в Twitter, въпреки че има нейни папарашки снимки, на които се вижда, че двамата се целуват.

Тя е написала: „Не, аз не излизам с Влад и не съм му „ескорт."

Междувременно явно Наоми е пуснала своите връзки в модния свят, тъй като Луо вече е уволнена от агенцията си в Ню Йорк „MIX Model Management", за която работи, с довода, че се държи непрофесионално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase