Брад Пит, Снимка: Reuters

Като се замисли човек, едва ли има знаменитост, която да не се е поддала на наркотиците в даден момент. Дори примерният Брад Пит, който гледа шест деца с любимата си Анджелина, наскоро призна, че си е бил чист наркоман, преди да я срещне.

Точните думи на актьора бяха: Преди много време нанесох сериозни поражения на живота си с помощта на наркотиците. Търсех вдъхновение, а се чувствах като в някакъв вакуум. Затова прибягнах до дрогата", разказва актьорът в новия брой на сп. Esquire.

Слава Богу, актьорът се е осъзнал и сега приема живота доста по-сериозно и е опора както за наследниците си, така и за половинката си, която се подложи на двойна мастектомия.

Но Пит не е единственият, който се е докоснал до друг свят с помощта на дрогата. Напрежението в шоубизнеса или дори богатството на мама и тате карат редица знаменитости да загубят смисъл да се борят за нещо, да се борят за живота си и избират лесния начин – наркотиците.

Интересното е, че всички споделят колко се срамуват от този период в живота си, а после разказват доста подробно кога и защо са взимали забранените вещества. Грешка! Не всички се срамуват! Риана и Снуп Дог до ден-днешен парадират с любовта си към марихуаната, а великият актьор Морган Фрийман дори изрича култова реплика през 2003 г. пред The Guardian по темата: „Никога не се отказах от ганджата".

Вижте кои са знаменитостите, които без проблем разказват на света за своята деградация, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase