Снимка: сп. Madame Figaro
fallback

Джесика Частейн се появява в 11 филма от началото на 2011 г., получи две номинации за Оскар и дори успя да се качи на сцената на Бродуей. Дамата определено е доста заета през последните 3 години и продължава да работи с пълна сила.

Червенокосата красавица ще блесне в лентите Interstellar" (където си партнира с Ан Хатауей и Матю Макконъхи) , "The Zookeeper's Wife" и "Crimson Peak" (с участието на Ема Стоун). Покрай всички тези ангажименти тя не забравя колко важно е да остане в медийния фокус, за да печели фенове, както на себе си, така и на лентите си.

Частейн не е съвременна лолитка, не е жената вамп, а по-скоро има излъчване на фина дама, около която витае романтика и нежност. Обаянието ѝ е подобно на това на Никол Кидман и то не само заради сходния цвят на косите им, който ги отличава в Холивуд. Джесика има порцеланова кожа и държи да я запази в този си вид. А стилът ѝ е на една изтънчена и самоуверена жена.

С истински финес тя позира и за списаниe Madame Figaro в броя, озаглавен „Икони".

36-годишната звезда на „Zero Dark Thirty" изглежда семпло, но и изключително стилно в арт обстановката на снимките. Кадрите са черно-бели, но липсата на цвят не отнема от красотата на актрисата. Във фотосесията Джесика позира с ефирни тоалети на Valentino, (Yves) Saint Laurent, Burberry, Isabel Marant, Pucci, Givenchy, Alexander Wang и Gucci.

Иконата Частейн може да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

иво

преди 11 години

има яка челюст ама чак икона не е

1

Анонимен

преди 11 години

Тази, наред с Джулиън Мур, е от малкото рижавокоси, която ако ми падне, не бих ѝ простил!

fallback