Ангел и Аня; Снимка: LOVE style
fallback

Аня Пенчева, Валя Войкова, Цветанка Ризова и Петя Буюклиева изпращат абитуриенти тази година, пише списание Love style.

Синът на актрисата от съпруга ѝ Ивайло - Ангел Караньотов ще отиде на бала си с дънки, тениска и маратонки. „Все още не е окончателно решено с какво возило Ачи ще се придвижи, но нищо чудно да се качи и на любимия си мотор", разкрива Аня Пенчева пред изданието.

Журналистката Валя Войкова пък накарала сина си Константин да отиде на бала със синя коса и смокинг, но той не одобрил идеята ѝ.

Нейната колежка Цветанка Ризова е решила да подари на сина си Георги за завършването на Американския колеж в София екскурзия в чужбина.

Певицата Петя Буюклиева пък изпраща наследника си Тони да учи в Германия. Тъй като има отлична диплома, родителите му ще го зарадват с чисто нов лаптоп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

БРАННИК

преди 10 години

Цял живот на село!

48

ц

преди 10 години

тия са гладни въшки и се чудят с ква простотия да се направат на интересни

47

Трънчо

преди 10 години

Жалко,че живеем в такава калпава държава,другаде тази млада надежда на спорта щеше да кара бала си в бойчиновци но при нас го направихме почти герой,нещо като батман сома,че с мотор в мола,дано близките му изпитат същия ужас, пресрещнати от някой железен човек ,решил да се пошегува с нещо друго и после пак да обясняват,че всичко било невинна детска шега!!!!!!!!!!!!

fallback