Снимка: сп. Glamour
fallback

Който не е намразил Гуинет, вероятно скоро ще го направи, защото тя е навсякъде. Дамата усилено промотира лентата със своето участие „Железният човек 3", а и сп. People я обяви за „май-красивата жена на вета", което ѝ уреди места по доста медийни корици. И ето, че където и да се обърнем, виждаме Гуинет. А актрисата не е от най-интересните личности, имайки предвид, че обича да говора основно за семейството и здравословния си живот.

Единственото по-скандално нещо около 40-годишната звезда, бе появата ѝ на една от премиерите на фантастичния екшън без бельо. Прозрачната рокля да блондинката фокусира светското внимание върху по-консервативната и скучна Полтроу.

Поредната фотосесия на актрисата е за сп. Glamour. И трябва да признаем, че Полтроу може и да не участва в оригинални снимки, но изглежда свежа и дори чаровна. Когато People я определи за „мис свят" в главите на милиони изплува въпросът „Защо?". Нима няма по-хубави жени от нея в момента? Мила Кунис, Адриана Лима, Моника Белучи, Бионсе (която медията обяви за най-красивата миналата година) и т.н.

Е, редакторите вероятно имат собствено мнение по въпроса и залагат на нещо типично и недокоснато от времето, защото това може да ѝ признаем на Гуинет – тя си е една и съща десетилетия наред.

Убедете се сами в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

***

преди 11 години

Вярно е това което сте написали "май-красивата жена на света" - май не е много красива

6

щщщ

преди 11 години

едно голямо нищо

5

Пфу!

преди 11 години

Говнет Полтроу ...

fallback