Снимка: сп. Esquire

След Анна Курникова още една рускиня успя да си спечели прозвището „сексимвол" в света на тениса. Това е Мария Шарапова, която за разлика от сънародничката си демонстрира не само чар, а и умения на корта.

Мария е определена за втората най-добра в света с ракета в ръка. 26-годишната блондинка продължава да трупа успехи на корта, като миналия месец защити своята титла на световния турнир Porsche Grand Prix, чийто финал се игра в Щутгарт, Германия. А ето че освен с талант тя блести със манекенски мерки в майския брой на сп. Esquire.

Шарапова позира по цял бански в телесен цвят, а за някои кадри обува къси, черни гащета и стегнато горнище на бански костюм. Шарапова сияе под слънчевите лъчи и доказва, че не всички тенисистки трябва да бъдат с бодибилдинг-фигурата на Серена Уилямс, за да побеждават.

През септември 2012 г. Шарапова развали годежа си с баскетболиста Саша Вуячич.

„Това решение бе истинско предизвикателство и за двама ни", коментира тогава решението си тенис звездата. „Ние много се уважаваме и аз все още го наричам свой приятел. Прекарахме наистина чудесни години заедно", допълва към днешна дама дамата.

Днес пък папараци разкриха, че Шарапова вече не е необвързана - спипаха я да си разменя целувки с българската звезда в тениса - Григор Димитров.

Разгледайте снимките на нежната и необвързана Шарапова в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase